Janne J. M. Muhonen Kriittisiä puheenvuoroja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Ruotsalaiset ympärileikkaavat tyttölapsiaan

 • Ruotsalaiset ympärileikkaavat tyttölapsiaan

Mikä länsinaapuriimme on taas jälleen kerran mennyt? Joitain vuosia takaperin ruotsalaiset nuorukaiset ammuskelivat poliisiasemaa Rosengårdissa, eivätkä sallineet palokunnan pääsyä asuinalueelleen. Hieman vähemmän aikaa sitten tulevaisuuden toivot polttivat autoja ja särkivät paikkoja Husbyssä. Nyt Norrköpingissä on oivallettu pahaenteisen laajaa suosiota kerännyt trendi-ilmiö, sillä kyseisessä kaupungissa ...

  "... on paljastunut kevään aikana noin 60 tyttöjen ympärileikkaustapausta, ruotsalaiset tiedotusvälineet kertovat. Yhdessä 30 tytön koululuokassa kaikkien sukupuolielimet oli silvottu."

Näissä kotkotuksissa on sellainen riski, että Ruotsin maahanmuuttajat, joille kantaväestön tulisi yhteisessä kansankodissa olla priimaluokan esimerkkinä, ottavat huonoja vaikutteita ja alkavat myös ympärileikata tyttäriään.

No, mutta, leikki sikseen. Väärinymmärryksen mahdollisuutta kohtaan osoittamastani vihjailusta huolimatta uutisoinnissa toki annetaan ymmärtää, että tätä sadistista väkivaltaa esiintyy maahanmuuttajataustaisissa ryhmissä, eikä suinkaan Hans-Åken ja Gunillan kinkeripiirissä:

  "Tiedossa ei ole, miten paljon Ruotsissa tehdään tyttöjen ympärileikkauksia tai kuinka moni tyttö viedään sitä varten ulkomaille."

Sananmukaisesti annetaan ymmärtää, ts. lukijalle jätetään melkoisesti tulkinnan varaa. Joku saivartelija voisi tehdä sanamuodosta tulkinnan, että Hans-Åke ja Gunilla kuljettaisivat kernaasti tyttärensä Pernillan silvottavaksi ulkomaille, ellei lakia oltaisi rukattu vuonna 1999 siten, että myös ulkomailla teetetyt silpomiset ovat ankarasti rangaistavia:

  "Vuodesta 1999 asti rikos on ollut rangaistava, vaikka se tehtäisiin ulkomailla."

Kokonaan oma "hauskuutensa" on tuo ensimmäisen lainauksen ilmaisu "yhdessä 30 tytön koululuokassa". Eikö kyseisellä luokalla siis ole lainkaan poikia, ja ovatko luokan kaikki tyttöoppilaat joka tapauksessa peräisin samasta silvontaa harrastavasta kulttuurista? Mitä tämä kertoo ruotsalaisesta maahanmuuttopolitiikasta ja monikulttuurisuudesta, josta kehotetaan tavan takaa ottamaan mallia meillä Suomessakin?

Mikäli olettamukseni osuu oikeaan, on kyseinen koululuokka karmea osoitus ruotsalaisessa koulutusjärjestelmässä vallitsevasta ja kulttuuritaustan (sekä sukupuolen) mukaan toteutettavasta segregaatiosta, josta on ikävä kyllä otettu oppia myös suomalaiskouluissa.

Osaltaan kahtiajakoa kiihdyttää totisinta totta oleva white flight -ilmiö, jonka puitteissa itsekkäät suomalaisvanhemmat eivät osallistu alkuperäisen asuinseutunsa koulujen laadunvalvontaan vaan haluavat lapsilleen mahdollisimman laadukkaan ja konfliktittoman oppimisympäristön.

Epäonnistuneen maa(ha)nmuuttopolitiikan tunnusmerkkeihin eivät kuulu ainoastaan mellakointi, irtaimiston ja väestön tärvely tai muulla tavoin synkät rikostilastot. On äärimmäisen vastenmielistä todeta, että minunkin kotimaassani silvotaan pikkutyttöjen sukupuolielimiä, ja että kyseessä on tuontitavarakulttuurin sadistinen traditio, jolle kukaan ei halua sormenheristelyä laajemmin tehdä mitään kaiken kulttuurirelativismin ja -yliherkkyyden vuoksi.

Puhuttaessa kunniaväkivallasta laajemmin erinäiset tahot näkevät mieluummin vaivaa keksiäkseen yhtymäkohtia impivaaralaisen ja muslimikulttuurin välille. Sen sijaan, että ensimmäistäkään muslimityttöä ei viskattaisi parvekkeelta tai pahoinpideltäisi metalliputkella suvun kunnian puhdistamiseksi. Tai naitettaisi väkipakolla ja vastentahtoisesti itseään merkittävästi vanhemmalle miehelle.

Miksi ihmeessä millekään näin sairaalle ei haluta tehdä mitään?

Lehtiartikkelit vihjaavat siihen suuntaan, että näin kesäisin, koulujen ollessa suljettuina ja lasten ollessa lomalla, maahanmuuttajaperheet matkustelevat kotimaissaan ja teettävät tyttölastensa silpomiset siellä, koska vaikkapa Ruotsissa/Suomessa/Norjassa homma on hankalampaa. Kantaakseni korteni kekoon asiaintilan kohentamiseksi ehdotan, että valvontaa kouluterveydenhuollon kautta terästetään aina keväisin koulujen päättyessä ja syksyisin niiden jälleen alkaessa.

Lisäksi ehdotan, että voimaan astuu välittömästi käytäntö, jossa uudet (paino tällä sanalla) maahanmuuttajaperheet karkotetaan lähtömaihinsa, mikäli moinen äärimmäisen sadistinen väkivallanteko ilmenee perheen saatua minkä tahansa laisen oleskeluluvan. Tyttölasten seksuaalinen itsemääräämisoikeus ja koskemattomuus ovat toisin sanoen koko kuppikunnan oleskeluluvan ehdoton edellytys.

Tulisiko oppilaita valvoa (oppilaitoksissa) kollektiivisesti vai kohdentaa valvonta kammoksutun etnisen profiloinnin kautta lähinnä muslimityttöihin? Ehdottomasti jälkimmäinen vaihtoehto. Varsinainen ongelma ei ole tälläkään kertaa kantaväestön (terveydenhuoltohenkilökunnan ja sosiaaliviranomaisten) ennakkoluulot, vieroksunta ja apartheidin hinku vaan se, että tyttöjen sukupuolielimiä silvotaan!

Ketään tervejärkistä ei pitäisi kiinnostaa mikään muu kuin se, että tyttölasten sukupuolielimiä ei enää silvottaisi – käytetäänpä valvontaan ja ennaltaehkäisyyn mitä keinoja tahansa. Ei monikulttuurisuus, vieraiden pohjaton kunnioittaminen ja koskemattomuus, tai sensitiivisyys. Puhumattakaan asiasta huolestuneiden tahojen, kuten allekirjoittaneen, rasististen motiivien hysteerinen metsästäminen tai nimbyilystä syyttäminen, jollaista uskon tämänkin kirjoituksen aiheuttavan.

Muslimit ovat kokemusperäisesti antaneet täysin itse aiheen epäillä, että harjoittavat moista sadismia. Se ei ole kenenkään persun tai ruotsidemokraatin mielikuvituksen tuotetta, kuten Norrköpingissä ilmi käyneen silvonnan laajuus, suorastaan systemaattisuus, osoitti. Länsimaisen sivistysyhteiskunnan ei tule missään tapauksessa eikä minkään kulttuurisensitiivisyyshömpän nimissä sallia tällaista.

Suomella tai Ruotsilla on täysi, rajoittamaton ja suvereeni oikeus huolehtia maassaan asuvien tyttölasten seksuaalisesta itsemääräämisoikeudesta sekä koskemattomuudesta, mikäli käy – ja on käynyt – ilmi, että se on joissain kulttuuripiireissä uhattuna.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (35 kommenttia)

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Eniten ihmettelen miksei liberaali vihervasemmisto älähdä,,syy taitaa olla se että maahanmuuttajat ovat heidän vaalikarjaansa,tehköön tapoinensa mitä lystäävät kunhan äänestävät"meitä"=vihreät,vasemmistoliitto,kommunistit ja muut hörhöt !

Jouko Silvennoinen

Tähämpä ei oo paljon lisättävää hyvä artikkeli.Seuraavaksi kun saatais päättäjät huolestumaan terroristiryhmistä joita hilluu jo somessakin, kait se on sallittavampaa käydä lähiidässä raiskaamassa ja tappamassa kuin että täällä, ja tulla sitten tänne levähtämään ns.sotaveteraanina.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Ruotsissa on kielletty silpominen.He taas eivät voi valvoa kaikkia maahanmuuttajia jotka omasta kulttuuristaan johtuen omia tapojaan toteuttavat.

Vankilaanko ne laittaa pitää vaiko sakon (vai minkä)uhalla yrittää estää?
Suomessakin poikia ja tyttöjä silvotaan,niin ovat kulttuurit ja tavat erilaisia.Se on sitä monikulttuurisuutta ja rikkautta.

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Täytyy oikein kysyä, koska en ole varma: Oliko tästä edes puolet sarkasmia vai oletko vallan tosissasi?

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Sarkasmia loppuosa.En suvaitse lasten rääkkäämistä,monet saavat pahoja komplikaatioita toimenpiteistä jne.

Pentti Järvi

Mitä haluat tuolla linkillä kertoa, Ilona Oksanen?

Hannu Töyri

Zahra Abdullah Kävi joku vuosi sitten lomailemassa, ja on käynyt sen jälkeenkin median vaietessa asiasta, Somaliassa ääri-islamistien hallitsemalla alueella.Hhän tuli Suoneen siis pakolaisena sodan vuoksi, joka johtui pääasiassa ääri-islamistien hyökkäyksestä hallitusta vastaan.

Edustaako Zahra Abdullah kulttuuria johon kuuluu mm. ympärileikkaukset?

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Tähän se hyssyttelypolitiikka johtaa - samaa tapahtuu Suomessa pienemmissä puitteissa, koska maahanmuuttajia on vähemmän. Maahanmuuton ja maahanmuuttajien ongelmista ei saa puhua. Eli maton alle vaan.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Prostituutio vai ympärileikkaus?

Ei ole ihme, että maahanmuuttajat eivät hyävksy ruotsalaisten vapaata radikaalifeminististä seksuaalimoraalia, jossa nainen tekee aina oikein, ei koskaan väärin. Nimittäin uuden ruotsalaistutkimuksen mukaan 1 % ruotsalaisista koulutytöistä on myynyt seksipalveluja. Ruotsissa toitotetaan lastentarhasta lähtien tytöille: sinä saat tehdä mitä haluat, mies on aina syyllinen.

En yhtään ihmettele, että monet maahanmuuttajat eivät suhtaudu hyväksyvästi ruotsalaiseen uuteen uljaaseen radikaalifeministiseen seksuaalimoraaliin.

Käyttäjän AnttiMikkola1 kuva
Antti Mikkola

Kirjoituksesta voisi nostaa esille kaksi asiaa. Aluksi korostetaan silpomisen uhrien toiseutta. He eivät siis ole blogistin mielestä ruotsalaisia riippumatta näiden kansallisuudesta. Toisaalta silpomista käytetään lähinnä kauhisteluun ja ehkä jopa demonisointiin. Rajojen sulkeminen ei luultavasti pelastaisi näitä tyttöjä silpomiselta, mutta Ruotsissa sen uhriksi joutumisen riski on varmasti paljon alhaisempi kuin lähtömaissa.

Loogisesti siis jos blogisti on huolissaan näiden tyttöjen sukuelimistä niin hänen tulisi kannattaa mahdollisimman monen pelastamista tänne, jossa riski joutua operaatioon on vähäisempi.

Veikko Penttinen

Höpsistä Antti, kysymyshän on siitä, että ihmiset ovat paenneet tänne turvaan, paitsi naiset joista ei niin väliä.

Ja kysymyshän on myös siitä, että he jotka suosivat maahan muuttoa, eivät välitä loppujen lopuksi näistä tulijoista.

Missä on aina ärhäkkäät feministinaisten julkilausumat? Ei missään. Missä ovat vihreät sateenkaarimarsseineen? No marssimassa sateenkaaren tuolle puolen, mutta siinä sateenkaaressa ei ole tyttöjen silpomisesta tullutta verenpunainaista väriä.

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen
  "Rajojen sulkeminen ei luultavasti pelastaisi näitä tyttöjä silpomiselta, mutta Ruotsissa sen uhriksi joutumisen riski on varmasti paljon alhaisempi kuin lähtömaissa."

Ja kuka tällaista on ehdottanut?

100 % norrköpingiläisen koulun tytöistä on kohdannut sukupuolielimiensä silpomisen. Jollain hämärällä laskuopilla vielä laajempi suvaitseminen saattaa johtaa 110 prosenttiyksikköön.

Mitä uhrien "toiseuteen" tulee, on se, ettei sen paremmin ruotsalaisten kuin suomalaistenkaan kantaväestöä edustavien tyttöjen sukupuolielimiä silvota kulttuuris-traditionaalisista syistä kiistaton tosiasia.

Koko ilmiö koskee lähinnä muslimikulttuuria - ei mitään muuta. Tämä on fakta, eikä se kiertelemällä miksikään muuksi muutu.

Lienee kiusallista kohdata julkituodut tosiasiat. Mahdollisimman sekulaari yhteiskunta on paras tae moisten barbaaristen ja taikauskosta kumpuavien rituaalien varalta.

Kumpi ihan oikeasti on tärkeämpää: lasten - tyttöjen sekä poikien - seksuaalinen itsemääräämisoikeus ja koskemattomuus vai äärimmäisen julmien sekä sadististen kulttuuritraditioiden kunnioitus?

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Ja vielä tuli mieleeni:

  "Loogisesti siis jos blogisti on huolissaan näiden tyttöjen sukuelimistä niin hänen tulisi kannattaa mahdollisimman monen pelastamista tänne, jossa riski joutua operaatioon on vähäisempi."

Totta kai riski on pienempi, koska lähtömaissa ei käytännössä oikein mikään estä silvonnan toteuttamista. Pohjoismaissa sentään sekä lainsäädäntö, yhteiskunnan paine (joka saisi toki olla merkittävästi pontevampaa) ja se, ettei operaatioon suostuvia lääkäreitä niin vain löydy, pienentävät riskiä. Kaikilla ei ole varaa lennättää muksua entiseen kotimaahan operoitavaksi.

Nykyisen maahanmuuttopolitiikan lastensuojeluaspektin kantava johtoajatus on tuoda ihmisiä tänne turvaan ja suojeltavaksi mahdollisimman paljon - aivan, kuten Mikkola mainitsi. Kehitysavulla, joka on useassa kysymyksessä konkreettisin vaihtoehto maahanmuutolle (vrt. Syyrian kriisi) on minimaaliset mahdollisuudet vaikuttaa uskonnollisiin traditioihin, kuten silvontaan, kunniaväkivaltaan, lapsiavioliittoihin etc., koska primääritarkoituksena ovat perusterveydenhuolto, ruoka-apu ja päänahan suojelu pakolaisleireillä suhteellisen turvallisella vyöhykkeellä.

Valitettavasti, ja kuten uutisista havaitsimme, ei millään muulla kuin matkustuskiellolla pystytä estämään sitä, ettei ympärileikkauksia käydä (vastoin Ruotsin ja Suomen lakia) teettämässä ulkomailla. Joskaan kaikilla ei ole matkaan mahdollisuutta.

Oman ehdotukseni (= karkotuksen uhka) tarkoitus oli siis edes vähentää näitä reissuja kotimaihin, koska koulun syksyisen terveystarkastuksen (joita siis soisin tehostettavan) jälkeen saattaapi koettaa lähtöpassi takaisin sinne, mistä on tultu rauhallisimpia elinoloja tavoittelemaan.

P. S.: Olisi muuten mielenkiintoista tietää tunnustuksellisten suomalaiskristittyjen kanta asiaan. Ymmärrättekö fundamentalistimuslimeita, jotka haluavat noudattaa dogmejaan ehdoitta ja antaumuksella, jotta olisivat oikeaoppisia ja vanhurskaita?

Vai pitäisittekö länsimaisten kakkuloiden läpi asiaa tarkastellessanne kohtuullisena luopua edes tästä traditiosta, vaikka sen laiminlyönnillä mahdollisesti yläkerran kaveria loukattaisiinkin?

Kuinka riskaabeli tempaus on luopua maallisten arvojen, kuten lastensuojelun, nimissä jostain tällaisesta traditiosta, mikäli se tietää "arvonalennusta" kaikkivaltiaan silmien edessä?

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Minä kyllä ulottaisin tuon sukupuolielinten silpomiskiellon myös poikalapsiin.

Mikael Kerokoski

Niin, onhan se vähän nurinkurista että kooran häntää ei saa typistää, mutta pikkupojan kyllä...

Olavi Mansikka

Pitäähän se sallia mikäli kysymys on uskonnosta.

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Taas täällä halutaan valjastaa räikeät ihmisoikeusloukkaukset ja rikokset oman poliittisen agendan hyväksi. Että ongelma onkin Se, että asioista ei puhuta tai peräti kielletään puhumasta.

Koko ajanhan niistä puhutaan. Esimerkiksi Saksassa viimeiset 20 vuotta nimenomaan punavihreät, siis sosiaalidemokraatit, vihreät ja vähemmistöt, ovat laajassa kirjallisessa keskustelussa käsitelleet sukupuoleen liittyvän väkivallan ja islamin suhteita. Tämä ei jää pelkäksi puheeksi. Saksassa on nykyään kouluissa ja rajoilla kaikenlaisia kontrolleja, jotka tavallaan perustuvat etniseen profilointiin, mutta sitä ei vaan mainosteta, koska historiallinen rekordi on niin huono ja väärinkäsitysten mahdollisuus niin ikävä. Kyseessä on ihmisten suojelu, eikä päinvastainen pyrkimys.

Tänäänkin juhannuslauantaina Berliinissä todennäköisesti marssitaan radikaalissa vaihtoehtoisessa gay pridessa Neuköllnissa ja Kreutzbergissä. Turkkilaistaustaiset transseksuaalit menee vähän provosoimaan paikallisia islamisteja, jotka mahdollisesti kiihtyy hieman. Sitten punavihreät käsittelevät hetkellistä ongelmaa ystävällisellä joukko voimalla. Näin voidaan jatkaa vuosia ja vuosi kymmeniä. Tietämättömät suomalaiset vaan väittävät, että asioita ei käsitellä ja ongelmat vaan alati pahenevat - vaikka ne vähenevät, samalla kun uusia tulee tilalle.

Aslak Koivuila

I. Kiema kirjoitti:
"provosoimaan paikallisia islamisteja, jotka mahdollisesti kiihtyy hieman"

Kumman luulet loppuvan aiemmin, Saksan viranomaisten valvonta/seuraamusresurssien, vai uskontokuntien miespuolisten edustajien tahdon pitää naisväkeä orjina?
HSn mukaan yli 150 suomalaistyttöä on kadonnut "kohti paremmin turvattua taloudellista tulevaisuutta" (kuten eräs bloggaaja täällä, asian kuvaili) maahan, josta vanhemmat pakenivat henkikurkussa.
Jos €Ussa aletaan elää sen mukaan, että lakeja rikkovat uskovat saattavat hiiltyä, miksei liivijengejä kunnioiteta?

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Mitähän, Kiema, oletat tämän mainitsemasi poliittisen agendan olevan? Kerro minullekin. "Rajat kiinni muslimeilta"? Mikset sinäkään kykene näkemään koko asiassa mitään muuta? Miksi vainoharhan ja hysterian kautta haetun sekä kulttuurisensitiivisen polttouunikammon pitää antaa astua pienten lasten fyysisen sekä henkisen koskemattomuuden tielle? Onko oma moraalinen hyvyys ja suvaitsevaisuus kaiken keskiössä?

Onko aivan mahdottoman hirveää, kun asiasta kantaa vailla mitään apartheidin hinkua persu, eikä joku, jonka kuvan alla lukisi "Sitoutumaton"?

Kyllä muuten rassaa. Todella pahasti.

Silvotut pikkutytötkin kiittelevät auliisti keskustelun tasoa, kun porukalla ei ole tulkintani mukaan juuri muuta mielessä kuin hysteerinen sekä primitiivinen pelko uudesta ja tulevaa maailmanhistoriaa lokaavasta KKK:n valtakaudesta.

Näinä hetkinä kadun sitoutumistani. Olettamuksenne esim. poliittisista tarkoitusperistä kuvottavat ja halveeraavat koko olemassaolevaa sekä erityisen hirveää asiaa/ongelmaa.

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

En ymmärrä. Minä vaan luin blogitekstin ja kommentoin sitä. Minun mielestä tekstissä väitetään, ettei väkivallan ja islamin ongelmia käsiteltäisi. Minun kokemus maailmassa, erityisesti Saksassa, niitä on käsitelty 20 vuotta. Kaikki ei ole valtion ja viranomaisten tekemää, vaan asioita on käsitelty vaihtoehtoisessa kansalaisyhteiskunnassa, mukaan lukien tämän kirjoittaja vaihtelevissa asetelmissa ja vaihtelevalla menestyksellä.

Kannatan voimakkaasti pienten lasten ja kaikkien muidenkin, mukaan lukien trans-ihmiset, fyysistä ja henkistä koskemattomuutta. Näille asioille voi muualla maailmassa myös tehdä jotakin. Silloin pitää kuitenkin olla järkevä taktinen positio. Ymmärrän, että tätä ei Suomessa haluta ymmärtää. Keskustelu voi olla täydellistä väärin ymmärrystä.

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys Vastaus kommenttiin #20

Onko Saksassa kenties tehty jotain konkreettisia toimenpiteitä asialle, vai keskusteltu ympäripyöreitä 20 vuotta? Muhoselle hatun nosto, että hän yrittää miettiä konkreettisia ratkaisuja tyttöjen kidutukselle, joka ei näytä kauheasti kiinnostavan tämänkään ketjun hiljaisuudesta päätellen.

On uskomatonta lukea, että joissakin koululuokissa on kaikki tytöt silvottu väkivaltaisesti ja mitään konkreettista rangaistusta tai jälkiseuraamusta ei haluta miettiä, vaan hyssytellä vain asiaa maton alle.

En ole persu, vaan lähinnä arvoliberaali suvakki, joka ihmettelee vähäistä intoa tehdä asialle jotain konkreettista ainaisen ymmärtävän keskustelun sijaan.

Hannu Töyri Vastaus kommenttiin #20

Haluan tähän huomauttaa, että Iranista paenneilla ihmisillä on suuria vaikeuksia ymmärrtää suomalisten vasemmistolaisten ja vihreiden politiikkaa suhteessa islamiin. Vaikka osa on heistä vapautta vaatineita opiskelijoita, jotka pakenivat -90 luvun puolen välin maissa Iranista hirttotuomiota ympäri Eurooppaa, niin iso joukko on myös vasemmistolaisia ja kommunisteja Iranista. Juuri näiden Iranilaisten kommunistien ja vasmmistolaisten mm. ay-aktiivien joita teloitettiin suurin määrin, on ollut mahdoton ymmärtää mitä hienoa Suomen vihervasemmisto näkee fundamentalisti islameissa.

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Kiema ja kumppanit: kuten jo kirjoituksessa omana ehdotuksenani mainitsin, ehto länsimaissa oleilemiselle täytyy täysin ehdottomasti olla se, että kenenkään sukupuolielimiä ei silvota. Silpomatta oleminen on siis turvapaikan tai oleskeluluvan ehdoton edellytys koko seurakunnalle.

Mikäli on tultu pakoon sotaa ja vainoa, on tulijoiden asetettava vaakapuntariin vanha tuttu "maassa maan tavalla" -periaate siten, että moisesta sadistisesta ja barbaarisesta traditiosta on yksiselitteisesti luovuttava.

Kaikki tervejärkiset ymmärtääkseni toivovat, että maahanmuuttopolitiikkamme vähintään sekundaarinen tavoite on se, että viattomien, pienten lasten koskemattomuus säilyy.

Välittömän ja ehdottoman karkottamisen uhka on paras kehittelemäni ehdotus. Ymmrrän vallan mainiosti, mikäli tämä ei käy päinsä, koska se rikkoo erilaisten ja mahtavien kulttuurien kunnioittamista sekä vapaata liikkuvuutta - asettaen liikkujille ennakkoehtoja.

Mikäli oman ja jälkeläisten päänahan säilyttäminen (niiden menetys kun on tietääksemme lopputulos, mikäli pysyttelee lähtömaassa) sekä moisesta barbaarisesta traditiosta luopuminen eivät sovi yhteen, voi siitä jokainen tehdä omat johtopäätöksensä tulevaisuuden integraatioennusteen suhteen.

Ja minusta oikeanlaista tulevaisuutta ei ole, mikäli mainitunkaltaisessa tilanteessa myös lasten pimpit ja pippelit pitää saada mielikuvitusolennon nimeen teurastettua.

Aslak Koivuila

Janne, siitä että Suom€a myöten sharia on ollut 20v todellisuutta, ei ole paluuta.
Käki on muninut.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Meidän lakimme ja arvomme nyt sattuvat sopimaan aika hyvin shariaan:
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014061318404518_...

Mitä tulee ympärileikkauksiin, niiden sisältyminen shariaan riippuu käsittääkseni koulukunnasta. Pakollinen se ei ainakaan ole kaikkien sharia-tulkintojen mukaan.

Aslak Koivuila Vastaus kommenttiin #21

Ayaan Hirsi Alilla voisi olla sinulle sanottavaa.

Ei onnistu kaapista tulo, eikä ateistiksi tunnustautuminen.

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Muhosen ajatus ratkaista kaikki ongelmat lupapolitiikalla on paitsi erittäin valtiokeskeinen myös eurooppalaisessa kontekstissa usein epärelevantti: Evätään silpojilta ja kunniamurhaajilta liikennelupa, elinkeinolupa, kalastus- tai oleskelulupa. Eihän tämä toimi, jos asianomainen ei ole tällaisia lupia hakemassa tai tarvitse. Silti pitää pystyä ratkomaan ongelmia ja ottamaan tila haltuun.

PS. Onnea Ghanalle hienosta peli esityksestä.

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Valtiokeskeisyyttä en kiellä ja nyt kun sen sanoit, se kuulostaa oikein hyvältä. Pikkuisen alkaa kuitenkin kirjoittelemaan noiden erilaisten lupien suhteen. Minulle on ihan yksi ja sama, vaikka karkotuspäätöstä odotteleva henkilö käy ongella. Miten jokamiehen oikeudet liittyvät mihinkään?

Suomen (pääasiassa kolmanteen maailmaan) lähettämän signaalin täytyy olla sellainen, että maassamme rituaalisilvontaa ei hyväksytä missään muodossa, ja maamme fasiliteeteista nauttimisen edellytys on se, että näistä traditioista luovutaan kertakaikkisesti.

Tokihan tämäkin ajatus perustuu luvanvaraisuuteen. Yksilöillä - jopa maahanmuuttajilla - on paitsi oikeuksia myös velvollisuuksia. Luville ja niiden kautta saaduille etuuksille on täysin hyväksyttyä asettaa ehtoja.

Etenkin, mikäli näillä ehdoilla saadaan julmaan pikkulasten sukupuolielinten mutilaatioon puututtua.

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Ei tarvitse kuin alkaa noudattaa Suomen lakia. Ympärileikkaukset täyttävät pahoinpitelyn tunnusmerkit. Minkä tahansa rikoksen voi halutessaan perustella uskonnolla. Uskonto ei siis ole riittävän lieventävä tekijä.

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Tämä on totta. Oikeastaan meidän rikoslakimme on melko hyvä, kun vain löytyisi tahtoa ja uskallusta noudattaa sitä, ja saada kansalaisetkin noudattamaan sitä. Lailla voi pyyhkiä perseensä, jos ei sitä laiteta täytäntöön tai jos sitä tulkitaan äärimmäisen valikoivasti sekä soveltavasti (rangaistukset mm. valitaan aina laajan asteikon lievimmästä päästä), koska mainitunkaltaisessa tilanteessa lain yksi tärkeimmistä tavoitteista, ennaltaehkäisevä pelotevaikutus, ei toteudu.

Olisi äärimmäisen mielenkiintoista tietää, että kuinka paljon Ruotsissa on pantu silpomisrikoksista täytäntöön kirjoitukseen linkittämässäni Ylen artikkelissa mainittuja, jopa vuosien mittaisia, vankeusrangaistuksia. Skeptikon ensimmäinen epäilys on, ettei järin paljon.

Tulipa muuten karkottamisesta mieleeni, että Ior Bockin huvilalla aikanaan hasista pössytelleet ja Lemminkäisen temppelin kaivauksiin osallistuneet henkilöt, mm. yhdysvaltalainen Stuart Rice, karkotettiin Suomesta. Heillä ei toki ollut tiettävästi mitään sen kummempaa oleskelulupaa, jonka suoman juridisen statuksen turvin lähteä vänkäämään viranomaisten karkotuspäätöstä vastaan.

Osoituksena kuitenkin siitä, että karkottaminen voidaan myös panna täytäntöön, eikä edes minkään aivan huikaisevan rikoksen myötä.

Edit: Erään tiedon mukaan Ruotsissa on viimeisen 32 vuoden aikana jaettu tasan kaksi tuomiota tyttöjen sukupuolielinten silpomisesta. Molemmat näistä vuonna 2006 Göteborgissa. Sen tarkempaa lähdettä minulla ei ole, mutta alan metsästää moista, koska asia kiinnostaa minua varsin kovasti.

Yksi merkillepantava asia nimittäin on se, että linkkaamassani ja siteeraamassani artikkelissa todetaan tapahtumat ja melko ylimalkaisesti niiden rikollisuus - mahdollisine vankeusrangaistuksineen päivineen. Ei puhettakaan poliisitutkinnasta, epäillyistä henkilöistä koskien törkeitä pahoinpitelyistä ja jatkotoimenpiteistä heidän rankaisemisekseen.

Muistetaanpa vaikka, millaisen mediahuomion yksi Eerika-tyttö sai aikaan, joskin täysin ansaitusti. Toisaalta Eerika kuoli, enkä tiedä, millaista mediamylläkkää länsinaapurissa tämän vastikään ilmi käyneen tapauksen tiimoilta harjoitetaan. Joku tässä koko hommassa kuitenkin ikään kuin klikkaa.

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Olen positiivisesti yllättynyt, ettei kukaan ole alkanut syöttää suuhuni sanoja siitä, että toiveeni olisi karkottaa mielivaltaisesti (= Kieman vihjaama "poliittinen agenda") jo kansalaisuuden saaneita muslimiperheitä tai vaikkapa Suomen tataareja. Rasistinen ja muukalaisvihamielinen agenda, jossa pikkutytöt ovat todellisten, julmien tarkoitusperien keppihevosena.

Eikö niin, R**** H*******? No, olen siis toistaiseksi välttynyt tältä. Suureksi yllätyksekseni.

Silläpä, ja ilmeisen onnistuneesti, korostin uusia, tulevia, maahanmuuttajaperheitä, joille tässä keskusteluketjussa useaan otteeseen mainitsemani oleskeluluvan ehdot (= silpomisen lopettaminen) tultaisiin ehdotukseni mukaisesti asettamaan.

Todellinen muutos alkakoon tästä.

Vaikkapa kaksi vuotta sitten silvotun tytön ja hänen perheensä karkottaminen ei auta enää mitään vaan pahentaa tilannetta viattoman lapsen osalta. Näissä tapauksissa törkeään pahoinpitelyyn osallistuneita tulee tietenkin rankaista vankeudella normaalin oikeusprosessin kautta - esitutkintoineen ja istuntoineen kaikkineen.

Yhden pitkän tähtäimen haaveeni mukaan jo pidempään maassa olleet saman kulttuuripiirin edustajat, sanotaanpa vaikka, että toisen tai kolmannen polven sekularisoituneet muslimit, ryhtyvät isäntämaan linjan mukaisesti samaan rintamaan - painostamaan uskonveljiään ja -sisariaan luopumaan julmimmista traditioistaan, kuten kunniaväkivallasta kaikkineen.

  "Jätkät hei, toi on ihan dorkaa touhua. Sen kun haukutte meitä tänne jo kauemmin aikaa sitten tulleita uskontomme hylänneiksi. Ei kiinnosta. Tosiasiassa olemme oppineet näiltä [suomalaisilta/ruotsalaisilta], että se, mitä esi-isämme ovat tehneet ja velvoittaneet meidänkin tehtäväksi, on todella julmaa ja raakalaismaista touhua. Naisillekin kuuluu - lapsesta lähtien - koskemattomuus sekä seksuaalinen itsemääräämisoikeus. Eivät he ole mitään alistettavaa kappaletavaraa. Nyt jotain rotia tuohon touhuun tai teille koettaa kivinen tie täällä uudessa asuinmaassa!"

Edelleen nämä useasti mainitsemani oleskeluluvan ehdot lasten koskemattomuuden osalta - karkottamisen uhka takaisin sodan, vainon ja terrorin hampaisiin - tulisivat toiveeni mukaan tukemaan kehitysprosessia.

Kaiken maailman draamateatteritädit ovat saaneet yrittää humaanin ja sosiaalisen lähestymistapansa kautta ja Norrköpingissä nähtiin lopputulos. Ehdotukseni mukaan on otettava kovemmat sekä tehokkaammat konstit käyttöön.

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Kyllähän tässä tosin kieltämättä on toistunut hieman tällainen kaava:

A (minä): Tyttöjen sukupuolielimiä silvotaan kulttuurissa Y ja haluaisin Suomenkin osallistuvan siihen, että tämä loppuu tykkänään, koska se on suunnattoman julma ihmisoikeus- ja lastensuojelurikkomus. Ehdotukseni on X.
B (suvakki): Salli mun nauraa, persnatsi! Rasisti sinä olet ja haluat vain muukalaisvihamielisyyttäsi ja -vastaisuuttasi vainota muslimeita! Apartheidia! Etnistä profilointia! Syrjintää! Fasismia!
A: Öhh... Minäpäs kerron asian ytimen vielä uudelleen: Tyttölapsia silvotaan äärimmäisen väkivaltaisesti. En halua, että tällaista tapahtuu, koska se on väärin. Ehdotan siis yhä, että...
B: Öyhöti öyhöti, vitun hompanssi! Kyllä minä sinut ja sinunlaisesi saastan tiedän. Ei sinua kiinnosta nuo tytöt kuin sen verran, että olet ottanut ne fasistisen agendasi keppihevosiksi. Haluat vaan päästä väärän värisistä ja uskoisista eroon, ja lähettää heidät varmaan kuolemaan!
A: Sivuutat koko vakavan ongelman vain siksi, että saat hakea hysteerisesti jotain poliittista agendaa tai kulttuurien yhteentörmäystä, jossa on taustalla rasistiset motiivit? Välitätkö itse noista tytöistä, kun keskitit purkauksesi minuun - viestintuojana?

Joskus tekisi mieli todeta, että eiköhän tämä ollut sitten tässä - antaa silvonnan jatkua, koska ei asiaintilan korjaamiseksi näköjään saa ehdottaa mitään, jonka kokee aidosti tehokkaaksi keinoksi.

Ei tässä kuitenkaan ole syytä luovuttaa. Pelkoni on, että karu totuus paljastuu joskus sillä seurauksella, että ehdotukseni kaltaisia toimenpiteitä aletaan harkita vakavasti ja jopa varsin laajalta rintamalta. Ehkäpä jopa arvoliberaalien vihervasemmistolaisten taholta "älähdetään", kuten eräs kommentoija tuolla yllä mainitsi.

Kannanotto, joka on jäänyt tähän päivään mennessä toteutumatta sellaisella tarmolla kuin sieltä suunnalta on lupa odottaa. Ottaen huomioon, kuinka suurta ääntä nasiasialiike- ja seksuaalivähemmistöaktiivit tavanomaisesti ja oikein innostuttuaan/suivaannuttuaan pitävät.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Poikalapsista kuolee moni tämän operaation seurauksena,kuten tyttöjäkin.

http://www.lskl.fi/files/206/LOS_sopimus.pdf

Suomi on ratifioinut tämän sopimuksen ja sitoutunut sitä noudattamaan.Silti sitä rikotaan koskien alkuperäis väestönkin lapsia.mm.huomautukset joita Suomi on saanut sekä Suomen viranomaisten tuomioiden purkamiset.Tosin Suomi on niitä saanut EIO:kin taholta.

Suomessa lastensuojelulaki kieltää lapsiin kohdistuvan väkivallan niin henkisen kuin fyysisen,vanhemmilla ei ole oikeutta es.tukkapöllyyn jne.silloin tulee tuomio ja jopa huostaanotto.Käsittääkseni Suomen lainsäädäntö ei hyväksy näitä toimenpiteitä??Ympärileikkauksia jne.

YK:n yleissopimus lapsen oikeuksista on kaikkein laajimmin ratifioitu kansainvälinen ihmisoikeussopimus: maailman valtioista ainoastaan Yhdysvallat ja Somalia eivät ole sitä ratifioineet (ks. Globalis).

http://www.yk.fi/node/256

Onko jotakin ongelmaa yhdistää lasten oikeuksia ,ihmisoikeuksia ja lastensuojelun lainsäädäntöä siis koskemaan kaikkia vauvoista lähtien jos ihmisen alkuperä maassa/maissa on sallittua toimenpiteet joita vauvoista isompiinkin lapsiin kohdistuu.Toimenpiteet jotka vammauttavat,johtavat kuolemaan,traumatisoivat jne.

Toimituksen poiminnat