Janne J. M. Muhonen Kriittisiä puheenvuoroja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kestääkö Vasemmistoliiton toiminta päivänvaloa?

  • Kestääkö Vasemmistoliiton toiminta päivänvaloa?
  • Voi jummijammi, olipa perinpohjaisen nokkelasti sivallettu.
    Voi jummijammi, olipa perinpohjaisen nokkelasti sivallettu.
  • Rekisteröidyn puolueen kiteyttäminen näin ytimekkäästi onnistuu varsin harvoin.
    Rekisteröidyn puolueen kiteyttäminen näin ytimekkäästi onnistuu varsin harvoin.

Pakko se on valitettavasti todeta, ettei hyvin, hyvin moni asia poliittisissa kilpailijoissamme siedä lähempää tarkastelua. Erityisesti Vasemmistoliitossa on Suuren ja Mahtavan esikuvansa Neuvostoliiton parhaita perinteitä kunnioittaen korotettu Paavo Arhinmäki messiaaniseen, puolijumalalliseen ja lähestulkoon Ceauçescun, Stalinin ja Jong-unin veroiseen asemaan.

Puolueen avainhahmot tehtailevat Johtajansa tiukassa ohjauksessa määrätietoisesti ja tarkoitushakuisesti verenpunaista puolueohjelmaansa – suuren yleisön katseilta piilossa, kuinkas muutenkaan. Tahtipuikkoa heiluttaa Arhinmäki keskusjohtoisen puoluerakenteen hengessä ja suurella rahalla palkatut agitaattorit, totuuskomissio ja valvojien neuvosto suoltavat mitä käsketään.

Vasemmistoliiton puoluetoimiston sijainti tiedetään. Se sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Lintulahdenkatu 10, eli sangen keskeisellä paikalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kalliilla tonttimaalla. Veronmaksajat tämänkin lystin maksavat.

Paavo Arhinmäen limainen ja karvainen käsi käy vähän väliä sinunkin laihalla lompakollasi, lupaa kysymättä, vohkimassa rahaa puolueensa propagandistisen toiminnan rahoittamiseksi.

Vasemmistonuoret saavat suoraa rahallista tukea toiminnalleen, jonka laadusta voi olla montaa mieltä, eikä veronmaksaja tiedä murto-osaakaan siitä, mihin kaikkeen häneltä nyhdetyt veroeurot mahtavatkaan lopulta päätyä. Sen paremmin häneltä ei kysytä, haluaako hän olla osallisena mahdollisesti ja hyvin suurella todennäköisyydellä omien arvojensa vastaisen puuhastelun rahoittamisessa.

Vasemmistonuorten olemassaolo tuo mieleeni hyytävällä tavalla Hitler-Jugendin kansallissosialistisen puolueen nuoriso-osastona, jossa oikea tapa tulkita asioita taotaan umpiluuhun jo siinä vaiheessa, kun maailmankuva vasta rakentuu. Erittäin kyseenalaista.

Vasemmistoliittolaiset käyttävät matkustamiseen eduskunnan taksikorttia, jonka rahoitus on niin ikään pakkolunastettu eläkeläisten, vanhusten, sairaiden, opiskelijoiden, työttömien ja muiden vähävaraisten, kaikkein heikoimmassa asemassa olevien, pulittamista veroeuroista.

Arhinmäen kyinen koura livahtaa kukkarolla niin nopeasti ja ovelasti, ettei huomata meinaa.

Vasemmistoliitolla on myös Suomen eduskunnassa 12 suuripalkkaista kansanedustajaa, joita ylin auktoriteetti Arhinmäki kaitsee tiukalla otteella norsunluutornistaan käsin.

Muistakaa myös, että vuoden 2011 eduskuntavaaleissa huikeat 92 % äänestäjistä toimi vastuullisesti, valitsi toisin ja äänesti Vasemmistoliittoa vastaan. Omalle kahdeksanprosenttiselleenkin puolue haistatti pitkät luikkimalla karkuun hallituksesta häntä koipien välissä, korvat luimussa, kainalot hiessä ja vain huteria tekosyitä huulillaan. Takki kääntyi niin että napit sinkoilivat.

Tapahtumien jälkimainingeissa jokin alkoi aivan ilmiselvästi painaa ex-liikenneministeri Merja Kyllöstä ja niinpä hän karisti Suomen tomut kintuistaan. Kyllönen livahti vasemmistopropagandalla aivopestyn kannattajakuntansa suostumuksella Brysselin lämpimien lihapatojen ääreen, elämään leveästi ja piiloutumaan tosiasialliselta vastuulta EU-parlamentin hartioiden taakse.

Oletko näiden tosiasioiden valossa aivan varma siitä, että sinun kannattaa antaa äänesi Vasemmistoliitolle tänä keväänä tai oikeastaan koskaan muulloinkaan? Niin paljon hämäräperäistä touhua, Daavidin Oksaa karmivalla tavalla muistuttavaa kulttilahkolaisuutta, johtajan palvontaa ja avoimia kysymyksiä vailla vastauksia.

Puhumattakaan niistä puolueen toimintaan liittyvistä yksityiskohdista, jotka pidetään tarkoituksella visusti salassa Arhinmäen ja hänen uskotun sisäpiirinsä kassakaapissa.

Kaikki Vasemmistoliiton toiminnasta tällä hetkellä tiedetty on luultavasti vain jäävuoren huippu.

* * *

Niin, tosiaankin, hoi, te kaikista monomaanisimmat, vainoharhaisimmat, angstisimmat ja hysteerisimmät perussuomalaisten ns. vastavoimat! Tämä kirjoitus oli omistettu teille ja tiedätte tasan tarkkaan, keitä te olette. Näin vähällä vaivalla saa aikaiseksi naurettavaa tekstiä, jossa ei ole päätä eikä häntää, mutta sitäkin enemmän johdattelua, leimaamista, agitointia, vihjailua ja olettamista.

Tällaisia te tehtailette jatkuvasti – vaihtakaapa vain nimet joihinkin toisiin ja johan alkaa sydäntä lämmittää, kun persua mollataan. Olipa kirjoituksen asiasisältö ja väittämien totuuspohja mitä tahansa, eli tavanomaisesti pyöreä nolla.

Oma asiansa on näin harjoitettava provosointi. Voi sitä silmien pyörittelyä, päivittelyä ja taivastelua, kun persu täyttää profetian ja kommentoi kimpaantuneeseen sävyyn, kuten esim. minä nyt.

Eikä kirjoituksessa tai kommentissa edes tehty muuta kuin ihan pikkuisen hassunhauskasti ja nerokkaasti verrattiin Perussuomalaiset rp:n toimintaa miljoonien juutalaisten kaasuttamiseen Natsi-Saksassa! "No niin, tommosia ne just on! Mitään kritiikkiä eivät kestä ja öyhötys vain jatkuu sekä yltyy! Huusko, tuu antamaan luunappi tuolle!"

Te keksitte älyttömiä uhkakuvia ja vertauksia, käytätte halventavia ja asiattomasti vihjailevia sanavalintoja, esitätte esim. vaalirahoituksen osalta erityisvaatimuksia ja -paheksuntaa (persujen olisi tietenkin pitänyt käyttää puoluetoimiston remonttirahat syyrialaispakolaisiin), joka ei virallisen kaksoisstandardin hengessä tietenkään koske muita Hyviä ja Oikeamielisiä puolueita.

Sama selkään taputtelijoiden rinki kokoontuu paikalle atomikellon tavoin jakamaan hiekkalaatikkotason näsäviisauksia ("Öyhöttäjiä ovat", "Soini on kuin Putin, kjeh kjeh", "Hei, keksin uuden lempinimen: Pers-suti! Peukuttakaa nyt ja alkakaa käyttää!") käsiä innostuneesti taputtaen. Kuinka nokkelaa ja oivaltavaa poliittista satiiria persuliineista! Kylläpä heitä taas mahtaa vituttaa ja mikäs sen parempaa!

Mikä on teidän tosiasiallinen panoksenne keskustelulle ja sen tason edistämiselle, jota itse pidän mielekkäänä tavoitteena niin kauan, kun siihen osallistuu? Persu teki sitä, persu jätti tekemättä tätä ja aina on väärin.

Mitä sinä teet ja onko se parasta sekä rakentavinta, mihin kykenet?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Veijo Ylä-notko

Vaikka sanotkin vaihtaneesi puolueiden ja henkilöiden nimiä,demla tulee toteamaan sinulla olleen solvaava ja rasistinen intentio.
Nimittäin viidettä polvea tiedostava ympäristö on etninen tausta jos jokin on.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Mistä päätellen joku vasemmistolainen olisi nyt pissannut muroihisi? Meinaan se kenen blogista pillastuit ei suinkaan ollut vasemmistolainen... jos nyt oikein tätä tilannetta ymmärrän.

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Vasemmistolaisuudella ei ole mitään merkitystä itse kirjoituksen osalta ja se päätyi satiiriseen analogiaani valinnaksi pikemminkin arvalla.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Eli Tannisen (joka on siis enemmänkin ilmeisen libertaari) kirjoituksella ei ollut mitään merkitystä tämän tekstin suhteen?

Nimittäin,jos oli niin toisaaltaan se auttaa ymmärtämään miten kova irrationaalisuus vallitsee,kun on tarve vain heittää jotain sontaa politiikassa.Lähtökohdaksi kelpaa mikä tahansa silloin..

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen Vastaus kommenttiin #7

Kyllä juuri hänen muutamat viimeaikaiset kirjoituksensa toimivat pääasiallisena innoittajana, en sitä missään nimessä kiellä. Se sen sijaan on sattumaa, että mutatis mutandis -menetelmän kohteeksi päätyi Vasemmistoliitto paljolti siksi, että näin koko kirjoitus kuulostaa pöljimmältä.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #7

Janne vetää nyt savuverhoa oman puoluejohtonsa suojaksi.
Onko PS-puolueen johto noudattanut yhdistyslakia säätiönsä rahansiirrossa ja omia sääntöjään ehdokasvaaleissa ?

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #15

Onko sinulla aihetta epäillä että jotain rikollista olisi tapahtunut ?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #19

Martikainen,yhdistyslakia ei ole kuitenkaan noudatettu, jätän sinun arvioitavaksi onko se oikein.
Rikollistahan se ei voi olla, koska lainrikkomista ei ole sanktioitu yhdistyslaissa.
Hallituksen jäsen voi osallistua päätöksentekoon, vaikka yhdistyslaki kieltää.

Käyttäjän VilleHeiskanen kuva
Ville Heiskanen

Turhaan lisäsit tuon selitysosan loppuun. Paljastettu-sivustoa olisit voinut käsitellä, koska sivu/vasemmistoryhmittymä on selvästi ottanut toimintamallin Ruotsista, jossa maahanmuutosta toisinajattelevia on lähdetty jahtamaan paljastamalla nimiä ja kasvoja. Vastaavaa sananvapauden ja demokratian halveksumista on vaikea löytää länsimaista. Ei lähdetä kumoamaan heidän argumentteja ja puheita, vaan sanotaan vain "Tässä on natsi" ja nimi/naama nettiin. Toiminta on 1:1 itäisen maan toisinajattelijoiden jahtaamisesta, jossa ensiksi keksittiin rikos ja sitten syyllinen. Tuomio oli jo annettu heti kättelyssä. Antaisiko demokraattisen vallan näin toimiville ihmisille?

Niko Sillanpää

Eikö se nyt ole nimeä myöten (Expo) kopio ruotsalaisesta. Paitsi että ruotsin Expon rahoitus on suuruusluokaltaan toisesta galaksista.

Käyttäjän VilleHeiskanen kuva
Ville Heiskanen

Siitä juuri. En ole sitä estämässä etteikö saisi toimia vääryydeksi katsomaansa toimintaa vastaan, mutta tapoja on niin paljon parempia. Tuo toiminta pyrkii kuitenkin koko keskustelun estämiseen herjaamalla kohde rasistiksi tai natsiksi. Siis käytännössä taas kerran lähes identtistä miten täällä toimintaan "Saako kutsua rasistiksi?" jne. Kun kohde on nimetty ja tuomio (rasisti) annettu, niin he selittävät itselleen ettei enää tarvitse käydä dialogia näiden ihmisten kanssa. Samalla jää huomaamatta näillä tahoilla olevat näkökannat, joissa voi olla totuuden siemen. Epäilen, että juuri tästä syystä Expo on lähtenyt toimimaan tuolla tavalla. He eivät halua käydä tästä asiasta dialogia, koska ymmärtävät asian sisältävän paljon epäkohtia.

Niko Sillanpää Vastaus kommenttiin #11

Ruotsin uusnatsiskene on siinä määrin mittavampi, että Expon olemassaolo alkuperäisessä tarkoituksessaan on perusteltu, vaikka sielläkin pääinhokki ja mustamaalauksen kohde löytyy muualta (SD). Mitä tätä Suomen versiota vilkaisin, vastustettavia ovat lähinnä persut ja muut köyhyysmaahanmuuton rajoittamista haluavat.

Käyttäjän steffers kuva
Tatu Ahponen

Muhosen pointtia syö se, että blogikirjoituksen alkuosan kaltaisia juttuja saa tosiaankin kuulla persujen toimesta Vasemmistoliitosta/nuorista/vasemmistolaisista poliitikoista harva se päivä. Ja muistakin puolueista samaan syssyyn.

Hannu Töyri

Kiitos Janne J. M. Muhonen, se oli loistava analyysi kyyn pesästä.

Toimituksen poiminnat