Janne J. M. Muhonen Kriittisiä puheenvuoroja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Muutama oivallinen täky persuhysteerikoille

  • Muutama oivallinen täky persuhysteerikoille

Lehdet ovat nyt viikkokausia toitottaneet, että pitkän ja sitäkin hartaamman odotuksen jälkeen hallitus tulee joko jakautumaan, hajoamaan, kaatumaan, murskautumaan tai noita kaikkia yhdessä, mikäli perussuomalaisten tulevan viikonlopun puoluekokouksessa puheenjohtajaksi valitaan Jussi Halla-aho.

Löylyä kiukaalle löi pari päivää sitten blogissaan Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huusko, joka takuulla vahingossa sekä sattumalta lievästi ilmaistuna vihjailevaa sanavalintaa käyttäen uumoili puoluejohdossa ja ministeripesteissä tapahtuvan jonkinlaisen suurpuhdistuksen Halla-ahon mahdollisen valinnan myötä.

Itse asiassa Huusko löi kirveensä kiveen, sillä hänen visionsa on täysin alimitoitettu. Tavoitteet on syytä nostaa huomattavasti korkeammalle, eikä näin ollen pidä tyytyä ainoastaan kosmeettisiin muutoksiin.

Kun siis on päästy hysterisoinnin ja spekuloinnin makuun niin laitan omalta osaltani lisää vettä myllyyn.

Halla-ahon johdolla tulee paitsi kaataa hallitus saman tien, myös syrjäyttää presidentti Sauli Niinistö vallasta ja asettaa maan johtoon Halla-ahon itsensä luonnollisesti johtama sotilasjuntta.

Tankit laitetaan vyörymään pitkin katuja, fillarikommunistien kulkuneuvojen renkaat puhkotaan, luomuolutbloggaajat, tanssi- ja tilataiteilijat sekä Demlaan kuuluvat lakimiehet ajetaan kodeistaan soihtujen kera ja yläasteille jaetut feministiset sukupuolioppaat poltetaan roviolla.

Ennen kaikkea ja kaiken lähtökohtana sanan-, ilmaisun- ja kokoontumisvapautta rajoitetaan tuntuvasti sekä kussakin tilanteessa sotilasjunttaa edustavien viranomaisten täyden mielivallan mukaisesti.

Tämänhän te pelkäätte oikeasti tapahtuvan Sakari Timosen johdolla, eikö vain?

Postmoderni taide ei ainoastaan menetä kaikkea valtion apurahoitusta tekijöilleen vaan sen harjoittaminen – esittämisestä puhumattakaan – kielletään uhkavaatimuksen myötä kokonaan. Mikäli henkilön lukemistosta tavataan jotain muuta kuin Kiveä, Linnaa, Ahoa, Canthia tai muuta vastaavaa, seuraa lentävä lähtö lähimmälle gulagin tyyliselle internointileirille ennaltamäärittelemättömäksi ajaksi.

Työleirejä perustetaan Suomen tasavallan poliittisten (ja muiden sattumanvaraisten) vihollisten "uudelleenohjelmointia" varten ainakin entiselle Peräseinäjoelle, Nakkilaan, Sotkamoon, Petäjävedelle ja Sipooseen. Joka tapauksessa niitä sijoitetaan sotilaallisella tarkkuudella mahdollisimman tasaisesti ympäri Suomea.

Pakkotyölaitoksissa tuotetaan muun muassa Suomi-leijonakoristeisia tekstiileitä, kansallisidentiteettiä kohottavan kirjallisuuden käännöksiä ja kansallisia merkkihenkilöitä esittäviä kanavatöitä, joita jaetaan valtion laitoksiin mahdollisimman näkyville paikoille sijoitettaviksi.

Tämänhän te pelkäätte oikeasti tapahtuvan Jori Eskolinin johdolla, eikö vain?

Rajat suljetaan maahanmuutolta ja rajavartiolaitosten määrä kolminkertaistetaan laittoman (ja vähän kaikenlaisen) siirtolaisuuden estämiseksi. Rajavyöhykkeille sijoitetaan vartiotorneja, joissa istua nököttäville ja haukankatseisille sotilasjunttaa edustaville viranomaisille on annettu lupa pysäyttää rajan ylittävät keinolla millä hyvänsä ilman ennakkovaroitusta.

Kaikki poliittisesti aktiiviset vihervasemmistolaiset arvoliberaalit löytävät itsensä Lapuan liikkeen malliin jostain kaukaa. Jokainen, joka kuitenkin tykkää William Butler Yeatsin runoista, ei syö lihaa, juo mieluummin yrttiteetä kuin viinaa ja kutoo ideologisista syistä vaatteensa itse hampusta ja matonkuteista, kyyditetään oitis uudelleenohjelmoitaviksi valtion laitokseen.

Muutkin rastatukat, kettutytöt, anarkistit, ekoaktivistit ja homot menevät kätevästi samalla kyydillä käytyään ensin parturissa. Takaisin sivilisaation pariin uudelleenkoulutuksesta ei ole tulemista ennen kuin on valmis lukemaan Kalle Päätalon Iijoki-sarjan etu- ja takaperin sekä juomaan joka viikko perjantaista lauantaihin viinaa.

Tämänhän te pelkäätte oikeasti tapahtuvan Tommi Parkkosen johdolla, eikö vain?

Kaupalliset radiokanavat valtiollistetaan ja suurin osa niistä lakkautetaan tykkänään. Jäljelle jääviltä parilta (2) kanavalta soitetaan Matti Putkosen ja Matias Turkkilan toimittamien uutislähetysten välissä ainoastaan Jean Sibeliuksen, Toivo Kuulan ja Einojuhani Rautavaaran musiikkia sekä Eino Leinon runollisuutta nimenomaisesti Sakari Kuosmasen lausumana.

Viikonlopun hilpeiden tunnelmien kunniaksi soitetaan Esa Pakarista, Reino Helismaata, Olavi Virtaa, Tapio Rautavaaraa, Georg Malmsténia, Kipparikvartettia ja Metro-Tyttöjä. Valtiollisissa lavatansseissa esiintymisoikeus on ainoastaan Matilla ja Tepolla.

Television osalta pätee suunnilleen sama käytäntö, mutta uutislähetysten välissä näytetään Veikko Hakulisen, Hannes Kolehmaisen, Lasse Virenin, Juha Miedon, Paavo Nurmen ja kiekkoleijonien menestyksen hetkiä jatkuvalla syötöllä. Linnan juhlia aletaan näyttää uusintana joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina. Prime time -aika on arki-iltaisin omistettu Rintamäkeläisille, Heikille ja Kaijalle sekä Hovimäelle.

Vääränlainen tiedonvälitys, eli pääasiassa epäisänmaalliseksi katsottavan informaation jakaminen verkossa ja muualla, otetaan äärimmäisen tiukkaan syyniin. Kaikki internetoperaattorit valtiollistetaan ja ennakkosensurointi tehostetaan äärimmilleen.

Tämänhän te pelkäätte oikeasti tapahtuvan Jussi Korhosen johdolla, eikö vain?

Varta vasten perustettava Verkonvalvontalaitos tulee työllistämään sadoittain virkamiehiä, jotka vahtivat tiedonkulkua kuin akka ainoata hammastaan. Kuin haukat nämä blokkaavat yhteyden heti, jos verkossa näyttää liikkuvan jotain vääräksi luokiteltavaa tietoa. Ohjekirja, joka sisältää direktiivit väärän ja epäisänmaallisen tiedon määrittelemiseksi, on 500-sivuinen teos, josta ilmestyy uusi painos joka toinen viikko.

EU:sta eroaminen on niin itsestäänselvä asia, ettei sitä olisi kai tarvinnut erikseen mainitakaan. Suomi harkitsee myös eroa YK:sta, koska se on inhottavan kansainvälinen ja aiheuttaa ikäviä velvoitteita sekä rahareikiä. Kehitysavun Suomi lakkauttaa ja siitä sekä monesta muusta leikkauskohteesta syntyvät säästöt kohdistetaan lyhentämättöminä asevoimien käyttöön.

Tämänhän te pelkäätte oikeasti tapahtuvan, eikö vain?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Perussuomalaisia ei kannata oppositioon päästää. Siellä ne vaan kasvattavat kannatustaan.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Tähän sopii "ajoittain raittiin" persupuolueen edustajan Risto Jääskeläisen kommentti blogiini 2.6:

"Asetuit aiemmalla kommentillasi laittomuuden puolelle. Tässä maassa on muuten kapinoiville sosialidemokraateillekin näytetty laki ja pantu vielä kaksi metriä multaa päälle, paitsi Keravalla hätäisesti puoli metriä. Ei se mitenkään kaunista ole ollut.
Tuomioja on SDP:n puolesta pyytänyt tapahtunutta anteeksi, ettei siitä sen enempää."

http://jounisnellman.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2378...

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kiitos Jouni. Varsinkin siitä, että kopioit koko kommenttini. Paikkakunta saattaa loputakin olla Hyvinkää, kuulin vain tarinan Keravalla.

Hyvinkään aseman kaltaisista "ruumiiden kädet näkyvät hautakuopasta" virheistä otettiin hyvin nopeasti oppia jo yleisen mielipiteen takia.
https://www.geocaching.com/geocache/GC4VTE0_teloit...

Käyttäjän jussisalminen kuva
Jussi Salminen

Blogisti yritti kai kirjoittaa satiiria, mutta ei kovin hyvin onnistunut. Taitaa nimittäin olla niin, että ps:n kannattajissa ja ehkä jopa jäsenissä on niitä, jotka pitäisivät tätä blogikirjoitusta oivana pohjana ps:n ohjelmalle. Poliittinen satiiri on siis jo aikoja sitten käynyt mahdottomaksi, he kun tekevät sen itse.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Satiiria? Mitä satiiria?

Muhonenhan ainoastaan kokosi yhteen kirjoitukseen jokusen tärkeimmistä asioista, mistä Perussuomalaisia syytetään blogosfäärissä. Joissakin tapauksissa tämä tarkoittaa mitä heidän uskotaan tekevän heti jos tilaisuus tarjoutuu.

Uskoisin, että hän hiukan muutti joitakin sanamuotoja, jottei häntä syytetä kaiken muun lisäksi vielä plagioinnistakin.

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Blogisti onnistui kirjoituksensa ensisijaisessa tavoitteessa suorastaan erinomaisesti, koska kunnianarvoisa Salminenkin ymmärsi sen satiiriksi.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Ainakin Kaj Turunen on sitä mieltä, että eduskuntaryhmästä lähtisi väkeä jos H-a valitaan. Kuuluukohan Turunen näihin "persuhysteerikkoihin"?

https://demokraatti.fi/psn-kaj-turunen-puhuu-suuns...

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Melko heikko. Jos Halla-aho valitaan, se on ongelma hallitukselle. Minulle tosin sopii hallituksen kaatuminenkin, koska se on Isänmaan etu.

Käyttäjän milkoaikio kuva
Milko Aikio

Blogi on täysin käsittämätön. Todellisuudesta vieraantunut halpa kopio Scriptan tekstityylistä. Taas se nähtiin, että halla-aholaisilla ei ole omia ajatuksia. Mestarin jalanjäljissä mennään vaikka jyrkänteeltä alas.

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Ikävän puoleinen juttu, mikäli kirjoitukseni ylitti käsityskykysi.

Toimituksen poiminnat