*

Janne J. M. Muhonen Kriittisiä puheenvuoroja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kaikki blogit puheenaiheesta Mustamaalaus

Katse tulevaisuuteen ja fokus omaan tekemiseen

Viime viikonlopun jäljiltä kävi ilmi, että ennustajan lahjani ovat kehnon puoleiset. Arvelin, että 12. puoluekokouksesta poistutaan samalla porukalla entistäkin yhtenäisempänä ja oman edun asemasta koko isänmaan etua ajavana rintamana, joka ei huoju tuulessa. Tältä linjalta kuultiin monia hienoja puheenvuorojakin. Arjen taas alettua pitikin todeta, miten kurjaa on huomata olleensa väärässä.

Entä jos Donald Trump valitaan?

 

USA:n presidentin vaalit kulminoituvat tiistaina 8.11.2016. Silloin loan heiton määrä on tullut täyteen ja Amerikan kansa on puhunut. Länsimaiden media mukaan lukien pohjoismaiden ja erityisesti Suomen ovat kunnostautuneet runttaamaan maan rakoon toisen ehdokkaista. Jokseenkin kaiken kattava adjektiivien kirjo on tullut käytetyksi.

Mustamaalaus on tarpeellista

Mustamaalaamiselle on jatkuva tarve. Joka tämän kieltää, ei osaa ajatella nenäänsä pidemmälle. Ilman tehokasta toimintaa tiettyjen menneisyyden asioiden mustaamiseksi saattaisimme täällä Suomessakin elää ankeammissa olosuhteissa kuin tänä päivänä. Tämä koskee erityisesti ihmisarvoa ja ihmisoikeuksia koskevia kysymyksiä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä